5 tipp, hogy örök életedre szingli maradj!

Társat találni nehéz, szinglinek maradni egészen könnyű. Ha akár csak egyet is megfogadsz az alábbi tanácsok közül, vígan élheted tovább az egyedülállók életét.

 bolcs.jpg

1. Bízd a véletlenre, Sorsra, Istenre vagy az Univerzumra!

 

A legegyszerűbb és leggyorsabban működő tippem, hogy egyáltalán ne keress társat! Jobb, ha megfogadod a papok, bölcsek és New Age guruk tanácsát, és az egészet valamiféle felsőbbrendű erőre bízod. Majd a véletlen, a Sors, az Univerzum esetleg a Jóisten az utadba sodorja a hozzád tökéletesen passzoló embert. Nem kell tenned érte semmit, csak türelemmel kivárni a megfelelő pillanatot. Persze, azért imádkozhatsz, különféle technikákkal bevonzhatod a jószerencsédet, de inkább ne csinálj semmit, nehogy összekuszáld az eleve elrendelt sorsodat!

Csak maradj veszteg, és várd a csodát, ami egészen biztosan be fog következni!

Oké, oké, értem, hogy már majdnem negyven vagy, és még soha nem volt egy normális párkapcsolatod. Na, jó! Akkor annyit még érdemes kipróbálnod, hogy az utcán nekimész egy véletlenül kiválasztott idegennek, kilököd a kezéből a kávét, a paksamétát majd zavartan segítesz neki összeszedni. Igen, igen, minden esélyed megvan, hogy ő lesz az Igazi, aki tökéletesen passzolni fog hozzád! Tisztára, mint az amerikai romantikus filmekben! Szerintem ha elég ilyen filmet nézel, rengeteg hasznos ismerkedési tippet és trükköt elleshetsz onnan!

 

2. Várd a szikrát az első randin!

 

Ha netán mégis elkövetted azt a hibát, hogy belepiszkáltál az Univerzum terveibe, és regisztráltál egy online randioldalon, akkor persze, menj el az első randira azzal a szimpatikus idegennel! Tudnod kell, hogy az Igazi onnan ismerszik meg, hogy amikor meglátod, az első pillanatban hevesen dobogni kezd a szíved, pillangók röpködnek a hasadban, és megingathatatlanul tudni fogod, hogy ő az Igazi! Ha szerencséd van, romantikus zene is szólni fog a háttérben, pont úgy, mint a filmekben.

Nagyon fontos, hogy ha tényleg egyedül akarsz maradni, akkor az első 30 másodpercben döntsd el, hogy kell-e neked az illető vagy sem! Ha első látásra nem mozdult meg benned semmi, akkor mondd meg neki ott helyben, hogy sajnálod, de nem ő az Igazi, és fölöslegesnek tartod, hogy raboljátok egymás idejét. Köszönj el, és lépj le!

Ha viszont úgy érzed, hogy „Ahh! De gyönyörű, az ég is nekem rendelte őt”, akkor mondd meg neki azonnal. A legbiztosabb, ha rögtön meg is kéred a kezét, nehogy elvigyék az orrod elől. Ja, hogy a múltkori csaj is kiakadt, hogy milyen nyomulós idióta vagy! Ne törődj vele! Nem ő volt az Igazi! Akit neked rendelt az ég, azzal egy másodperc törtrésze alatt felismeritek egymást. Minek vesződnétek a sok fölösleges randival és ismerkedéssel! Az egyáltalán nem romantikus, hogy szépen, lassan megismeritek és megszeretitek egymást. Az igazi szerelem nem ilyen!

butterfly-6170999_1280.jpg

3. Legyél igényes, és csakis a tökéletessel érd be!

 

Teljesen igazad van, amikor azt mondod, hogy neked jár a legszebb, legvonzóbb, legdögösebb pasi vagy nő! És az is természetes kívánság, hogy legyen biztos, stabil egzisztenciája, szuper háza medencével, és a sportkocsi is elengedhetetlen tartozéka az Igazinak.

Női partner esetében pedig alap elvárás, hogy legyen gyönyörű az arca, tökéletesen hibátlan a bőre, és olyan alakja, mint egy istennőnek. Tiszta sor, hogy ennél alább nem adhatod! De természetes elvárás az is, hogy rendszeresen járjon edzőterembe, fodrászhoz, kozmetikushoz és manikűröshöz, emellett képes legyen elbírni egy komplett háztartással, és legyen sikeres, felsővezetői karrierje. Igen, neked jár egy ilyen csodálatos nő. Még akkor is, ha te alacsony, köpcös, kopaszodó fickó vagy. Egy férfi mindig legyen igényes!

Nagyon fontos, hogy soha ne alkudj meg! Ha találsz is valakit, aki már majdnem megfelel minden elvárásodnak, azért te legyél résen! Egészen biztosan találni fogsz benne legalább egy-két olyan hibát, ami azonnal lelohasztja azokat a rohadt pillangókat a hasadban. Ragaszkodj szilárdan ahhoz a hitedhez, hogy neked a legtökéletesebb jár, és soha, de soha nem alkudhatsz meg!

angel-3095334_1280.jpg

4. Hidd el, hogy minden férfi szemét, és minden nő csak a pénzedet akarja!

 

Nagyon fontos, hogy legyenek komoly előítéleteid a másik nemmel szemben! Hidd el, hogy minden férfi egy bántalmazó, erőszakos szemét, aki előbb-utóbb úgyis kibabrál majd veled. Az a minimum, hogy félre fog lépni!

Ha férfi vagy, ragaszkodj ahhoz a meggyőződésedhez, hogy a nők csak a pénzedre hajtanak, ahogy anyukád tanította neked annak idején. Hidd el, a mamának igaza volt! A nők aljas módon ki fognak használni, és a végén megcsalnak. Ne bízz bennük egy percig se!

Ha ezeket stabilan, biztosan hiszed, akkor olyan erős kritikai hajlam alakul ki benned, ami egészen biztosan meggátolja majd, hogy közel engedj magadhoz akár csak egyetlen embert is. Minden lehetséges jelöltben meglátod majd a hibát, és garantáltan nem lesz kedved egyikükkel sem randizni.

 

5. Hidd el, hogy neked ez úgyse fog menni!

 

Az utolsó biztos tippem az egyedül maradáshoz, ha mélyen, szent meggyőződéssel hiszed, hogy neked ez úgyse fog menni. Mert már apád is megmondta, hogy olyan ronda vagy, hogy egyetlen fiú se fog rád nézni. És anyádnak is szentül igaza van, amikor folyamatosan arra figyelmeztet, hogy ha nem adsz le legalább öt kilót a 60 kg-os súlyodból, tutira egyedül maradsz. És jobb, ha hallgatsz a nővéredre: amíg ilyen ócska göncökben jársz, és nem csinálsz valamit a hajaddal, esélyed sincs arra, hogy bárki is randira hívjon.

Ha fiú vagy, hallgass bátran te is a családodra! A 170 cm-es magasságoddal alacsonynak számítasz, amíg nincsenek kidolgozott izmaid, ki se bújj a barlangodból. És igen: kell egy jó fizetés, szuper kéró és sportkocsi. Amíg ezek nincsenek a birtokodban, egyáltalán ne kezdj randizásba, mert csak kiröhögteted magadat!

Hidd el, hogy bűnronda, kövér és buta vagy! És ne, ne higgy a tükörnek, az álnok barátoknak, akik el akarják hitetni veled, hogy alapvetően rendben vagy, nem gáz a külsőd, és ők nagyon szeretnek. Hidd el, hogy hazudnak!

Legyél biztos benne, hogy nincs a földön egyetlen ember se, aki tényleg szeretetre méltónak találna! Ja, és nehogy bedőlj a hülye könyvek és idióta önbecsülés-fejlesztő guruk tanácsainak! Akinek ilyen kicsi az önbecsülése, mint neked, az így is fog meghalni! Meg se próbáld megváltoztatni! Mert így legalább meggyőződhetsz arról, hogy mindvégig igazad volt: nem kellesz senkinek!

KATTINTS A LINKRE!

Ha mégis szeretnél társat – nem is értem, mi ütött beléd! – akkor nézd meg a Társtaláló Expedíció videóit!