Társkereső coaching

Társkereső coaching során a következő esetekben tudok segíteni:

 • még nem találtál társat, de nem akarod többé a véletlenre bízni
 • szeretnél szembenézni a társkeresési kudarcaid belső okaival
 • nem mersz, és nem is tudod, hogyan kellene ismerkedni
 • úgy érzed, az önértékeléseddel is probléma lehet
 • egy kapcsolatban folyton alárendelődsz, vagy éppen irányítani akarsz
 • szeretnéd feldolgozni a szakítás fájdalmait
 • mindig ugyanazt a hibát követed el a kapcsolataidban

tarskereso_coaching2.jpg

A társkeresés folyamata számtalan helyen elakadhat. A társkereső coaching során megvizsgáljuk, hogy hol tartasz most, és mi az oka az elakadásodnak. Azonosítjuk az elakadás okait, és tervet dolgozunk ki a továbblépésre. A társkereső coaching során kísérlek, támogatlak, olyan kérdéseket teszek fel, amelyekre válaszolva magad jössz rá a saját megoldásodra. Nem adok tanácsot, és nem mondom meg a „tutit”, de ott leszek melletted, amíg eljutsz a célodig, vagyis egy harmonikus párkapcsolatig.

Miért éri ez meg neked coachingra járni?

 • Mert csak veled foglalkozunk, a coaching ülés teljes idejét a te problémád megoldására szenteljük.
 • Személyre szabott megoldást kapsz, amit együtt dolgozunk ki.
 • Gyorsabb haladás. Miért kellene évekig különféle tréningekre, csoportokra járnod, amikor ugyanezt sokkal kevesebb idő alatt célirányos coachinggal is elérheted?
 • Olcsóbb, mint évekig különböző helyeken keresni életed különböző problémáira a megoldást. A társkereső coaching üléseken célzottan fókuszálunk a gondjaidra.

 

Mi történik az első coaching ülésen?

Az első alkalommal megismerkedünk, te elmondod, hogy mi bánt, milyen problémára keresel megoldást. Megnézzük, hogy tudunk-e együtt dolgozni, kialakult-e a kölcsönös szimpátia, megtiszteljük-e a bizalmunkkal a másikat. Ha igen, megbeszéljük a közös munkánk kereteit, szabályait.

 

Mi történik a következő coaching üléseken?

A következő coaching ülésen megbeszéljük, hogy mi az a cél, amiért dolgozunk, mit szeretnél elérni. Gyakran előfordul, hogy a közös munka során módosítjuk, pontosítjuk a célt. Ahogy haladunk előre, egyre nagyobb rálátásunk lesz a problémára, és így tudunk pontosítani.

 

Mennyi ideig tart a folyamat?

Mivel a problémák többsége hosszú hónapok, évek alatt alakul ki, nem 1-2 alkalom, amíg megoldjuk. Az önismeret elmélyítése hosszabb folyamat, és fokozatosan hoz eredményt. Az a „segítő”, aki azt ígéri neked, hogy pár alkalom alatt megoldja a problémáidat, nem mond igazat.

 

Garantált a siker?

A változás és a kitűzött cél elérése közös munka eredményeként jön létre. Nem csak a segítő szakemberen múlik, hanem azon is, hogy a kliens mennyire elkötelezett a változás mellett. Korrekt és etikus szakember soha nem garantálja neked a sikert, de a legjobb tudását adja a folyamat során, és ha te mindent megteszel a változásért, akkor nagyon valószínű a siker.

 

Ugye, a coach megmondja majd, hogy mit kell tennem?

Nem. A képzett coach nem ad tanácsot. A társkereső coaching során nem tanácsadás, hanem tanácskozás történik. Átbeszéljük a problémákat, megoldási lehetőségek után kutatunk, megkeressük az erőforrásokat, amelyeket fel lehet használni a változás során. A coach a döntések meghozásában segít, de nem ő dönt, nem ad tanácsot, és nem mondja meg a tutit, de mindent elkövet, hogy téged hozzásegítsen a megoldáshoz, majd támogat abban, hogy el is érd a célodat.

A társkereső coaching ülések 50 percesek.

Ne feledd! Ha mindent ugyanúgy csinálsz, ahogy eddig, az eredmény is pontosan ugyanaz lesz, ami eddig. Ha változást akarsz az életedben, adjál magadnak egy esélyt, és gyere, nézzünk rá együtt a problémáidra, elakadásaidra!

Dönts gyorsan, és jelentkezz most!

Jelentkezni a janosiv@szemelyescoach.hu e-mail címen vagy a következő telefonszámon lehet: 30/622-6799

Helyszín: Budapest, Teréz krt. 41. I./4. (Az Oktogon és a Nyugati között)

Ha vidéken vagy külföldön élsz, akkor is tudok segíteni skype-os coaching formájában. Ez a forma is épp olyan hatékonyan működik mint a személyes találkozó.

Árak:

Skype-os beszélgetés: 9.000 Ft

Személyes beszélgetés: 9.000 Ft

 

Ha inkább előadásokat hallgatnál, itt találsz információt: Előadások